Tarieven:
Het eerste consult bestaande uit anamnese, onderzoek en evt. start van de behandeling duurt 40 minuten. Vervolg consulten hebben een duur van 35-40 minuten. De kosten van een consult dient u per pin te voldoen. U krijgt dan een rekening die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Afspraken korter dan 24 uur van te voren afgezegd zijn we genoodzaakt in rekening te brengen.

Jack Sanders voor consulten osteopathie of kPNI:
1e consult (40 minuten) + uitwerken dossier:  € 118,-
Vervolg consult (35-40 minuten):                    € 103,-
1e consult (60 minuten) + uitwerken dossier:  € 169,-
Vervolg consult (55-60 minuten):                    € 154,-

Bart Poels en Tom Gys voor consulten osteopathie:
1e consult (40 minuten) + uitwerken dossier:  € 113,-
Vervolg consult (35-40 minuten):                    € 98,-

Topsport:
Consult (35-40 minuten):                                € 130,-
Consult (55-60 minuten):                                € 180,-

Vergoeding:
De meeste ziektekostenverzekeraars hebben in hun aanvullend pakket osteopathie opgenomen. Osteopathie valt niet onder uw eigen risico. Het eigen risico is namelijk niet van toepassing op vergoedingen uit de aanvullende verzekering. Om te weten of uw verzekering osteopathie vergoedt, informeer dan bij uw zorgverzekeraar aan de hand van uw polisnummer of kijk op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/osteopathie. De behandelend osteopaten binnen onze praktijk zijn geregistreerd bij het N.R.O (Nederlands Register voor Osteopathie) en wij zijn lid van het N.V.O (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie).
Jack is tevens geregistreerd bij het MBOG (Maatschappij ter Bevordering Orthomolecualire Geneeskunde). Een consult kPNI valt binnen de aanvullende verzekering onder de orthomolecualire geneeskunde. http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/orthomoleculaire-geneeskunde


Verwijzing:

Voor het eerste consult en de vervolgbehandelingen is geen verwijzing van de huisarts nodig. Osteopaten hebben een opleiding gevolgd waarin veiligheidsprocedures voorop staan. Dat wil zeggen; mocht er na het onderzoek blijken dat er gespecialiseerd onderzoek nodig is, dan verwijzen wij u door naar uw huisarts.


Contact

Roskam 36
5505 JJ  Veldhoven

T: 040-254 9997
info@sandersosteopathie.nl


s2 - Ontwerp en techniek © 2014-2024 MonTay Media