Per auto is de praktijk als volgt te bereiken:

Vanaf de snelwegen vanuit de richting 's-Hertogenbosch / Tilburg houdt u bij Eindhoven N2 aan. Op de N2 neemt u afslag 30a Meerhoven zuid. Onderaan neemt u de 1e afslag op de rotonde, bij de 2e verkeerslichten gaat u linksaf (grasdreef), bij de 2e verkeerslichten gaat u rechtsaf richting Veldhoven.

U rijdt nu op de Heerbaan.  Op de 3e rotonde neemt u de 3e afslag (linksaf) richting Koningshof. U rijdt nu op de Sondervick. De 2e straat rechts is de Roskam (straatnaambordje hangt aan de lantaarnpaal tegenover de Roskam). Na 600 meter vindt u aan de rechterzijde Sanders Osteopathie.


Vanaf de snelwegen vanuit Maastricht / Venlo en Antwerpen houdt u bij Eindhoven N2 aan. Op de N2 neemt u afslag 32 Veldhoven Zuid. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Veldhoven. U rijdt nu op de Kempenbaan, deze blijft u alsmaar volgen, totdat u op een kleine rotonde komt. Hier neemt u de 1e afslag (rechtsaf) richting Vessem / Wintelré.  U rijdt nu op de Plank, deze gaat over in de Kromstraat en deze gaat weer over in de Sondervick, na het passeren van tuincentrum Coppelmans is na 600 meter de eerste straat links de Roskam (straatnaambordje hangt aan de lantaarnpaal tegenover de Roskam). Na 600 meter vindt u aan de rechterzijde Sanders Osteopathie.

Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid.


Contact

Roskam 36
5505 JJ  Veldhoven

T: 040-254 9997
info@sandersosteopathie.nl


s2 - Ontwerp en techniek © 2014-2022 MonTay Media