Over ons

Werkwijze binnen onze praktijk:
Tijdens de behandeling staat de mens in zijn geheel centraal. Vanuit de lichamelijke klacht is het is aan ons, behandelaar en patiënt, om te traceren waar de klacht vandaan komt en wat we eraan kunnen doen.

Onze praktijk wordt bezocht door jong en oud. Wij behandelen zwangere vrouwen, baby’s, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Jack Sanders

Jack Sanders

Osteopaat DO-MRO

Nadat ik in 1992 mijn fysiotherapie opleiding had afgerond heb ik 10 jaar als fysiotherapeut gewerkt. Eerst 5 jaar in Duitsland en daarna 5 jaar een combinatie tussen mijn eigen fysiotherapiepraktijk en de jeugdopleiding van
voetbalvereniging PSV Eindhoven.
In 2002 heb ik de 5 jarige parttime osteopathie opleiding van de International Academie of Osteopathie afgerond.

In 2003 ben ik gestart met mijn osteopathiepraktijk aan de Roskam in Veldhoven. Tevens ben ik als consulent verbonden aan de medische staf van voetbalvereniging PSV Eindhoven.

In 2022 ben ik geslaagd voor de 3-jarige opleiding tot kPNI (klinische Psycho-Neuro-Immunologie) therapeut bij PNI Nederland en heb ik mijn diploma intermittent living coach behaald.


Bart Poels

Bart Poels

Osteopaat DO-MRO

Sinds januari 2007 ben ik werkzaam bij Sanders Osteopathie. Daarvoor heb ik de fulltime osteopathieopleiding van 5 jaar aan de International Academie of Osteopathie te Gent gevolgd. In 2006 ben ik afgestudeerd met een scriptie die handelt over osteopathie bij migraine.

Sinds 2012 ben ik tevens werkzaam in mijn eigen osteopathiepraktijk in Herentals (België).


Tom Gys

Tom Gys

Osteopaat DO-MRO

In 1999 studeerde ik af als fysiotherapeut aan de Vrije Universiteit van Brussel. Na 17 jaar ervaring opgedaan te hebben als fysiotherapeut in ziekenhuis, particuliere praktijk en speciaal onderwijs ben ik in 2016 samen met een collega een eigen fysiotherapiepraktijk in Geel (België) gestart. In juni 2018 heb ik met succes de 5 jarige parttime opleiding tot osteopaat aan de International Academy of Osteopathy afgesloten. Sinds de zomer van 2018 werk ik daarom als osteopaat in mijn eigen praktijk. Om ook met collega osteopaten samen te werken versterk ik vanaf oktober 2018 het team van Sanders Osteopathie.


Conny Sanders-Smits

Conny Sanders-Smits

Sinds de oprichting van de praktijk ben ik de administratieve spin in het web. De organisatie rondom de praktijk en ons gezin is voor mij een uitdaging. Graag sta ik u telefonisch te woord voor het maken of verzetten van afspraken. Hierbij doe ik mijn best om aan uw wensen te voldoen. Mochten er vragen zijn waarop ik niet kan antwoorden, zal ik deze doorspelen naar een van onze osteopaten. U wordt dan later terug gebeld.Contact

Roskam 36
5505 JJ  Veldhoven

T: 040-254 9997
info@sandersosteopathie.nl


s2 - Ontwerp en techniek © 2014-2024 MonTay Media